Opvoeden met plezier


Opvoeden met plezier

De meestgestelde opvoedkundige vragen over kinderen van 0 tot 7 jaar.

Opvoeden met plezier beantwoordt de 48 meestgestelde opvoedkundige vragen over kinderen van 0 tot 7 jaar. Ouders kunnen hiermee op een positieve manier bijsturen bij de problemen en vragen waar ze in de dagelijkse opvoeding tegenaan lopen.

Baby’s, peuters, kleuters, ze zijn ontzettend leuk en grappig. Het kan heerlijk zijn hun ontwikkeling te mogen meemaken. Maar het opvoeden van je jonge kind kan op sommige momenten ook een hele uitdaging zijn. Iedere ouder loopt wel eens tegen vragen en twijfels aan. Hoe help je ze met zindelijk worden, hoe ga je om met zo’n overdonderende driftbui en wat kan je doen wanneer het jouw kleuter maar niet lukt leuk met andere kinderen te spelen?

Tamar de Vos – van der Hoeven heeft als opvoedkundig psycholoog ruim twintig jaar ervaring met het begeleiden van ouders. Aan de hand van de vragen en verhalen van deze ouders worden de 48 meest gestelde vragen over kinderen tussen de 0 en 7 jaar beantwoord. Met een positieve insteek, waarbij communicatie en samenwerking voorop staan, worden alle kleine en wat grotere problemen waar ouders tegenaan kunnen lopen onder de loep genomen en op praktische wijze beantwoord. Bij iedere vraag worden verschillende adviezen besproken, zodat jij als ouder kan kiezen wat het beste past bij jou en je kind.

Auteursrechten nadrukkelijk voorbehouden