Zet Javascript aan in je browser om een vraag te kunnen stellen

e-Cursus | online cursus weerbaarheid, opvoeden, eetprobleem

instagramopvoedadvies
facebookopvoedadvies
twitteropvoedadvies
Cursus per e-mail

Wil je graag meer weten over hoe je je kind kan ondersteunen bij het opgroeien? Loop je bij het opvoeden tegen vragen aan? Wil je je wat meer verdiepen in de opvoeding? Maar is het moeilijk voor je om tijd en mogelijkheid te vinden om een cursus te volgen? Doe een cursus per e-mail.
Zo kun je gewoon thuis, op het moment dat het jou uitkomt de cursus volgen.

Twee keer per week ontvang je per e-mail een cursusonderdeel dat bestaat uit achtergrondinformatie, tips en adviezen en huiswerkopdrachten. Deze opdrachten maak je voor jezelf en voor en met je kind, er hoeft niets ingeleverd te worden. De kindercursus wordt één keer per week verstuurd zodat er alle ruimte voor je kind is om goed te oefenen met de opdrachten uit de cursus.

Voor een cursus betaal je €34,95.
De oudercursus en kindercursus 'weerbaarheid en zelfvertrouwen' zijn heel goed te combineren. Wil je beiden bestellen dan krijg je 10% korting. Voor beide cursussen samen betaal je dan €62,50. Uiteraard kun je voor hetzelfde bedrag ook twee andere cursussen samen bestellen.

Stacks Image 235
cursusweerbaarheid
cursusopvoeden
kindercursusweerbaarheid
Weerbaarheid en zelfvertrouwen
De e-cursus “Weerbaarheid en zelfvertrouwen” is een cursus per e-mail van 5 weken voor ouders van kinderen (van ±3 tot ±14 jaar oud) die weinig zelfvertrouwen hebben of niet voldoende weerbaar zijn.

Deze cursus is heel goed te combineren met de kindercursus 'weerbaarheid en zelfvertrouwen'.
Opvoeden, leuk maar soms best lastig
De e-cursus “Opvoeden, leuk maar soms best lastig” is een cursus per e-mail van 5 weken over alle aspecten van de opvoeding, voor ouders van kinderen tussen ±2 en ±14 jaar oud, die graag op een positieve manier willen opvoeden.
Kindercursus Weerbaarheid en zelfvertrouwen
De kindercursus “Weerbaarheid en zelfvertrouwen” is een cursus per e-mail van 10 weken voor kinderen tussen de ±8 tot ±14 jaar oud, die weinig zelfvertrouwen hebben of niet voldoende weerbaar zijn.

Deze cursus is heel goed te combineren met de oudercursus 'weerbaarheid en zelfvertrouwen'.
cursuseten
cursusseksueleontwikkeling
cursuspuberteit
Gezellig samen eten! Hoe stimuleer je goed eten?
De e-cursus “Gezellig samen eten! Hoe stimuleer je goed eten?” is een cursus per e-mail van 5 weken voor ouders van kinderen tussen 0 en ±12 jaar oud, die graag hun kind willen helpen beter te gaan eten en meer te lusten.
Seksuele ontwikkeling van kinderen
De e-cursus “Seksuele ontwikkeling van kinderen” is een cursus per e-mail van 5 weken voor ouders van kinderen tussen 0 en ±12 jaar oud, met vragen over de seksuele ontwikkeling van hun kind
Omgaan met de puberteit
De e-cursus “omgaan met de puberteit” is een cursus per e-mail van 5 weken voor ouders van kinderen tussen ±11 en 18 jaar oud, met vragen over de puberteit.

Auteursrechten nadrukkelijk voorbehouden