Zet Javascript aan in je browser om een vraag te kunnen stellen

e-Cursus | online cursus weerbaarheid, opvoeden, eetprobleem

instagramopvoedadvies
facebookopvoedadvies
twitteropvoedadvies
Online cursus

Onze online cursus 'Weerbaarheid en zelfvertrouwen' wordt aangeboden via het cursusplatform Soofos.nl. Deze cursus bestaat uit vijftien onderdelen. Ieder onderdeel is opgebouwd uit verschillende korte video’s met uitleg, vragen en huiswerkopdrachten. De opdrachten kun je in het bijgeleverde werkboek maken. Alles wat besproken wordt in de online cursus, kun je ook nog teruglezen in het cursusboek dat je bij de cursus kunt downloaden.
Je doet deze cursus zelfstandig, in je eigen tempo, op de momenten die jou het beste uitkomen.

Dit leer je in de cursus:
- Leer hoe je je kind kunt ondersteunen bij het ontwikkelen van zelfvertrouwen
- Leer alles over de ontwikkeling van weerbaarheid
- Leer hoe je kind kunt helpen situaties juist in te schatten en om te gaan met lastige situaties
- Leer hoe je je kind kunt helpen weerbaarheid te ontwikkelen

Voor de cursus betaal je €49,95. NU SPECIALE 'SUMMER SALE' €29,95.
In juli en augustus kan je de cursus met 40 % korting volgen, om te vieren dat het zomer is. De vakantieperiode kan ook een ideaal moment zijn om met deze leuke en leerzame online cursus aan de slag te gaan.

Stacks Image 283
Cursus per e-mail

Wil je graag meer weten over hoe je je kind kan ondersteunen bij het opgroeien? Loop je bij het opvoeden tegen vragen aan? Wil je je wat meer verdiepen in de opvoeding? Maar is het moeilijk voor je om tijd en mogelijkheid te vinden om een cursus te volgen? Doe een cursus per e-mail.
Zo kun je gewoon thuis, op het moment dat het jou uitkomt de cursus volgen.

Twee keer per week ontvang je per e-mail een cursusonderdeel dat bestaat uit achtergrondinformatie, tips en adviezen en huiswerkopdrachten. Deze opdrachten maak je voor jezelf en voor en met je kind, er hoeft niets ingeleverd te worden. De kindercursus wordt één keer per week verstuurd zodat er alle ruimte voor je kind is om goed te oefenen met de opdrachten uit de cursus.

Voor een cursus betaal je €34,95.
De oudercursus en kindercursus 'weerbaarheid en zelfvertrouwen' zijn heel goed te combineren. Wil je beiden bestellen dan krijg je 10% korting. Voor beide cursussen samen betaal je dan €62,50. Uiteraard kun je voor hetzelfde bedrag ook twee andere cursussen samen bestellen.

Stacks Image 235
weerbaar zelfvertrouwen cursus
opvoeden e-cursus
werbaarcursusboek
Onze cursus 'Weerbaarheid en zelfvertrouwen' is nu verkrijgbaar als online cursus
De cursus wordt aangeboden via het cursusplatform Soofos.nl. De cursus “Weerbaarheid en zelfvertrouwen” is een online cursus van 15 delen voor ouders van kinderen (van ±3 tot ±14 jaar oud) die weinig zelfvertrouwen hebben of niet voldoende weerbaar zijn.

Toch liever de e-cursus (cursus per e-mail), bestel deze dan via onderstaande knop.
De e-cursus “Weerbaarheid en zelfvertrouwen” is een cursus per e-mail van 5 weken (10 onderdelen)

Deze cursus is heel goed te combineren met het werkboek 'Weerbaar en vol zelfvertrouwen'.
Opvoeden, leuk maar soms best lastig
De e-cursus “Opvoeden, leuk maar soms best lastig” is een cursus per e-mail van 5 weken over alle aspecten van de opvoeding, voor ouders van kinderen tussen ±2 en ±14 jaar oud, die graag op een positieve manier willen opvoeden.
Onze kindercursus 'Weerbaarheid en zelfvertrouwen' is nu verkrijgbaar als werkboek
Het werkboek “Weerbaar en vol zelfvertrouwen” is onze cursus in de vorm van een boek voor kinderen tussen de ±8 tot ±14 jaar oud, die weinig zelfvertrouwen hebben of niet voldoende weerbaar zijn.

Toch liever de e-cursus, klik
hier

Dit werkboek is heel goed te combineren met de oudercursus 'Weerbaarheid en zelfvertrouwen'.
samen eten e-cursus eetprobleem
cursusseksueleontwikkeling
e-cursus puber
Gezellig samen eten! Hoe stimuleer je goed eten?
De e-cursus “Gezellig samen eten! Hoe stimuleer je goed eten?” is een cursus per e-mail van 5 weken voor ouders van kinderen tussen 0 en ±12 jaar oud, die graag hun kind willen helpen beter te gaan eten en meer te lusten.
Seksuele ontwikkeling van kinderen
De e-cursus “Seksuele ontwikkeling van kinderen” is een cursus per e-mail van 5 weken voor ouders van kinderen tussen 0 en ±12 jaar oud, met vragen over de seksuele ontwikkeling van hun kind
Omgaan met de puberteit
De e-cursus “Omgaan met de puberteit” is een cursus per e-mail van 5 weken voor ouders van kinderen tussen ±11 en 18 jaar oud, met vragen over de puberteit.

Auteursrechten nadrukkelijk voorbehouden