Zet Javascript aan in je browser om een vraag te kunnen stellen

e-Cursus | online cursus weerbaarheid, opvoeden, eetprobleem

Cursus per e-mail

Wil je graag meer weten over hoe je je kind kan ondersteunen bij het opgroeien? Loop je bij het opvoeden tegen vragen aan? Wil je je wat meer verdiepen in de opvoeding? Maar is het moeilijk voor je om tijd en mogelijkheid te vinden om een cursus te volgen? Doe een cursus per e-mail.
Zo kun je gewoon thuis, op het moment dat het jou uitkomt de cursus volgen.

Op dit moment bieden wij de cursussen 'Weerbaarheid en zelfvertrouwen', 'Opvoeden, leuk maar soms best lastig', 'Ik lust dat niet, Hoe houd je het gezellig aan tafel ?' en 'Seksuele opvoeding' aan. Snel zal ook de cursus 'Omgaan met pubergedrag' volgen.

Twee keer per week ontvang je per e-mail een cursusonderdeel dat bestaat uit achtergrondinformatie, tips en adviezen en huiswerkopdrachten. Deze opdrachten maak je voor jezelf en voor en met je kind, er hoeft niets ingeleverd te worden.

Ook bieden wij de kindercursus 'Weerbaarheid en zelfvertrouwen' aan. Deze cursus wordt één keer per week verstuurd zodat er alle ruimte voor je kind is om goed te oefenen met de opdrachten uit de cursus.

Van 4 tot en 10 oktober is het de week van de Opvoeding: Bestel je deze week een e-cursus, dan krijg je gratis de mogelijkheid een opvoedkundige vraag te stellen.
e-cursus weerbaar en zelfvertrouwen
Weerbaarheid en zelfvertrouwen
De e-cursus “Weerbaarheid en zelfvertrouwen” is een cursus per e-mail van 5 weken voor ouders van kinderen (van ±3 tot ±14 jaar oud) die weinig zelfvertrouwen hebben of niet voldoende weerbaar zijn. Voor meer informatie over de cursus kijk je
hier

Deze cursus is heel goed te combineren met de kindercursus 'weerbaarheid en zelfvertrouwen'. Wil je beide cursussen tegelijk bestellen, klik dan op de onderste knop.
cursus opvoeden
Opvoeden, leuk maar soms best lastig
De e-cursus “Opvoeden, leuk maar soms best lastig” is een cursus per e-mail van 5 weken over alle aspecten van de opvoeding, voor ouders van kinderen tussen ±2 en ±14 jaar oud, die graag op een positieve manier willen opvoeden. Voor meer informatie over de cursus kijk je
hier


onzeker kind cursus
Kindercursus Weerbaarheid en zelfvertrouwen
De kindercursus “Weerbaarheid en zelfvertrouwen” is een cursus per e-mail van 10 weken voor kinderen tussen de ±8 tot ±14 jaar oud, die weinig zelfvertrouwen hebben of niet voldoende weerbaar zijn. Voor meer informatie over de cursus kijk je
hier

Deze cursus is heel goed te combineren met de oudercursus 'weerbaarheid en zelfvertrouwen'. Wil je beide cursussen tegelijk bestellen, klik dan op de onderste knop.
seksuele ontwikkling kind cursus
Seksuele ontwikkeling van kinderen
De e-cursus “Seksuele ontwikkeling van kinderen” is een cursus per e-mail van 5 weken voor ouders van kinderen tussen 0 en ±12 jaar oud, met vragen over de seksuele ontwikkeling van hun kind Voor meer informatie over de cursus kijk je
hier
gezellig samen eten kaft
Gezellig samen eten! Hoe stimuleer je goed eten?
De e-cursus “Gezellig samen eten! Hoe stimuleer je goed eten?” is een cursus per e-mail van 5 weken voor ouders van kinderen tussen 0 en ±12 jaar oud, die graag hun kind willen helpen beter te gaan eten en meer te lusten. Voor meer informatie over de cursus kijk je
hier
e-cursus


Voor een cursus betaal je €34,95.

Na betaling via onderstaande knop, word je teruggeleid naar de site, waar je je bestelling kunt afronden. Je ontvangt daarna twee keer per week één van de delen van de cursus. (één keer per week voor de kindercursus).

Wil je twee cursussen tegelijk bestellen (met 10% korting) gebruik dan de knop 'Bestel 2 cursussen' die je hieronder vindt.
De oudercursus en kindercursus 'weerbaarheid en zelfvertrouwen' zijn heel goed te combineren. Wil je beiden bestellen dan krijg je 10% korting. Voor beide cursussen samen betaal je dan €62,50.

Uiteraard kun je voor hetzelfde bedrag ook twee andere cursussen samen bestellen.

Na betaling via onderstaande knop, word je teruggeleid naar de site, waar je je bestelling kunt afronden.


betalen

Mocht je binnen twee werkdagen nog niets van ons gehoord hebben, dan is er waarschijnlijk een technische storing opgetreden tijdens het versturen van je aanvraag. Aarzel dan niet even contact met ons op te nemen via info@opvoedadvies.nl
* Ook onze cursussen zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden verspreid, bewerkt of vermenigvuldigd.


Auteursrechten nadrukkelijk voorbehouden