Advies bij jou thuis

Opvoedadvies.nl biedt begeleiding aan huis. Onze psychologe begeleidt je in de thuissituatie bij de opvoedkundige vragen waar je tegen aan loopt.


advies aan huis

Opvoedadvies.nl biedt naast advies per e-mail ook begeleiding aan huis. Deze begeleiding wordt geboden in alle woonplaatsen in een straal van ± 30 km rond Uitgeest (Noord-Holland).
Woon je niet in de buurt van Uitgeest, dan kun je kiezen voor begeleiding per zoom/ teams (klik in het menu hierboven).

Mevr. De Vos - van der Hoeven komt bij je thuis, op de plek waar de opvoeding plaats vindt, om samen met je te kijken op welk punten ondersteuning mogelijk is. Samen kijken we op welke punten het niet zo lekker loopt in de opvoeding en hoe een andere opvoedingsaanpak hier verandering in kan brengen.

De begeleiding start met een vragenlijst die je per e-mail toegestuurd krijgt als voorbereiding op de gesprekken en bestaat uit minimaal twee gesprekken:
1: gesprek om het probleem te verhelderen en om te observeren in de opvoedingssituatie
2: adviesgesprek (je krijgt de adviezen ook op papier).
Uiteraard kunnen er zoveel gesprekken plaats vinden als je als ouder wenst.

Voor deze begeleiding betaal je €75,- per uur, waarbij je er vanuit kunt gaan dat één gesprek over het algemeen ongeveer een uur duurt.

Wanneer je interesse hebt in begeleiding aan huis ontvangen wij graag je adres en telefoonnummer. Onze psychologe zal dan op de door jou aangegeven dag contact met je opnemen om door te spreken wat jouw wensen zijn, na te gaan of zij je kan helpen bij de problematiek die je ervaart en een afspraak te maken voor een eerste gesprek.

*


*


*


*


*


*

*
Opvoedadvies.nl biedt begeleiding aan huis. Onze psychologe begeleidt je in de thuissituatie bij de opvoedkundige vragen waar je tegen aan loopt.


advies aan huis

Auteursrechten nadrukkelijk voorbehouden