Advies online

Opvoedadvies.nl biedt begeleiding aan via teams, zoom of telefoon. Onze psychologe begeleidt je bij de opvoedkundige vragen waar je tegenaan loopt.

Schermafbeelding 2021-12-16 om 11.27.29
Opvoedadvies.nl biedt naast begeleiding aan huis ook begeleiding via teams, zoom of telefoon aan. Handig voor alle ouders/ opvoeders die (ver) buiten een straal van ± 30 km rond Uitgeest wonen, maar toch graag advies willen krijgen over de opvoeding. En uiteraard ook voor alle ouders/ opvoeders dichterbij Uitgeest, die het gewoon prettiger vinden om contact te hebben online of per telefoon.

In enkele gesprekken kijken we samen op welke punten het niet zo lekker loopt in de opvoeding en hoe een andere opvoedingsaanpak hier verandering in kan brengen.

Deze begeleiding start met een korte vragenlijst die je per e-mail toegestuurd krijgt als voorbereiding op het gesprek. Zo beschikt onze psychologe bij het begin van het gesprek al over de nodige informatie en kan zij in het gesprek zelf meteen tot de kern komen.

Een gesprek duurt tussen een half uur en een uur en meestal zijn twee tot drie gesprekken voldoende.
De begeleiding bestaat uit minimaal twee gesprekken. Dit zorgt er voor dat onze psychologe jou een weloverwogen en goed doordacht advies kan geven. Het eerste gesprek is bedoeld om het probleem te verhelderen, in het tweede (en eventuele volgende) gesprek(ken) ontvang je adviezen, tips en uitleg over de ontwikkeling van kinderen en het ontstaan van eventuele problemen hierbij.
Uiteraard kunnen er zoveel gesprekken plaats vinden als jij wenst.

Voor deze begeleiding betaal je €30,- voor het eerste half uur en daarna €1,- per minuut. Hiervoor ontvang je na afloop van het gesprek een factuur per e-mail.


Wanneer je interesse hebt in online begeleiding /per telefoon, ontvangen wij graag je gegevens via onderstaand formulier. Onze psychologe zal dan binnen één werkdag contact met je opnemen per mail met een voorstel voor twee data en tijdstippen waarop het eerste gesprek kan plaats vinden en de vragenlijst.

Geef in het formulier een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de vraag die je wilt stellen of het probleem dat je ervaart. Graag horen we ook wat je al zelf geprobeerd hebt. Een duidelijke omschrijving helpt onze psychologe snel to-the-point te komen in het gesprek.

*


*

*


*


*


*


*


*


*Opvoedadvies.nl biedt begeleiding aan via teams, zoom of telefoon. Onze psychologe begeleidt je bij de opvoedkundige vragen waar je tegenaan loopt.

Schermafbeelding 2021-12-16 om 11.27.29
Auteursrechten nadrukkelijk voorbehouden